Sivut

14.9.2015

Yön tunteina on aikaa katsoa maailmaa

Kaapelitehtaan näyttely Pimiö ja Next Generation - Young eyes of photography näyttelyt ennen ajovuoroa avaavat ajatuksia, mahdollistaen myös uusia ideoita.







Paljon ratin takana istuessa tulee nähtyä ja koettua maailmaa, mutta harvemmin on varustautunut matkaan jalustalla ja kameravarusteilla. Lauantai päivän vierailut Lauttasaaressa ja käynnit valokuvanäyttelyissä Kaapelitehtaalla olivat jättäneet mielen avoimeksi katsoa maisemaa tiedostaen, että voin tallentaa näkemäni myös muualle, kun vain mielenmaisemaan.

Pitkä yö ja välillä vaikeat tilanteet liikenteessä, henkilökohtaiset huolet ja yksinäisyys autossa saa mielen rakentamaan mielikuvia ja kuvittelemaan maisemaa. Yöllä voi myös rakentaa helpommin tarinaa näkemästään ja saavuttaa hieman erilaista ulottuvuutta omaan kuvamaailmaan.




Pornaisissa aamun sarastusta aamu klo 5:00




Aamulla juuri auringonnousun tietämillä mahdollisti vähä valo ja kirkas tyyni sää pitkien valotusaikojen erilaisen kuvakerronnan. Hienoinen tuulen vire kuitenkin liikutti lehtiä ja saa samalla terävyyden vaihtelemaan pitkin kuvaa. Aamun hieman kylmä valo koskettaa tunteita ja jäin tuijottamaan maisemia toviksi ja samalla sain pientä ajatusta toivottavasti alkavaan valokuvaprojektiin.

Virta vie kohti kohta hyistä merta....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat